ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CANPER

Ο νέος τρόπος για να προστατέψεις το αναψυκτικό και το ποτό σου

Η πατέντα Canper παρέχει μια νέα και βελτιωμένη εμπειρία όταν πίνετε απευθείας από το βαζάκι ποτού. Ο λείος και άνετος σχεδιασμός του, δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να πίνει από το βαζάκι χωρίς να φέρει σε άμεση επαφή τα χείλη του με το στόμιο, το οποίο δεν είναι ούτε ευχάριστο ούτε υγιεινό ενώ θα μπορούσε να αποβεί θανατηφόρο αν μια μέλισσα, σφήκα ή οποιοδήποτε άλλο έντομο έπεφτε μέσα στο βαζάκι. Το μοναδικό καπάκι το οποίο ανοίγει και κλείνει ξανά και ξανά, μπορεί να αφαιρεθεί από τη συσκευασία που έχει ήδη ανοιχθεί καθώς πίνουμε και να επανατοποθετηθεί στο βαζάκι όταν σταματήσουμε.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ CANPER

ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

 

Καμία πλέον άμεση επαφή με το αλουμινένιο βαζάκι.
padlock-unlock-2

ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ

 

Όχι πλέον μια κατανάλωση ποτού που μένει στην μέση. Απλά κλείνεις το καπάκι και συνεχίζεις το ποτό σου αργότερα. Το καπάκι αποτρέπει τυχόν έντομα να εισέλθουν στο βαζάκι ποτού σας.
tint-drop-2

ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΨΙΜΑΤΑ

 

Ο λείος και άνετος σχεδιασμός  των canpers  αποτρέπει τα κοψίματα από την αιχμηρή άκρη των συσκευασιών ποτού.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

 

Το καπάκι Canper έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια στον κενό χώρο ανάμεσα στα βαζάκια μιας συσκευασίας αναψυκτικών.
megaphone2

ΕΡΓΑΛΕΙΟ MARKETING

 

Το καπάκι Canper μπορεί να τυπωθεί και επομένως να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο μάρκετινγκ και διαφήμισης ενώ μπορούν να οργανωθούν ποικίλες προωθητικές αγορές γύρω από αυτό.

ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΥΛΙΚΟ

 

Το Canper ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα υπάρχοντα είδη από βαζάκια.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

 

Είναι εύκολο να διακρίνεις το δικό σου Canper από αυτά των άλλων.

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ

 

Το Canper μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

 

Τα καπάκια Canper έχουν φτιαχτεί από υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία του φαγητού και είναι ασφαλή στη χρήση πλυντηρίου πιάτων.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ CANPER